Friday, May 25, 2012

Õunapuud on õites



Möödas on viimane tõsisem töönädal. Loodus pidutseb: õunapuud on õiekoorma all, täis mesilasi ja lõhna. Sirelid on kohe õieilu näitamas. Rohi on nii roheline-roheline. Ja nagu üks kolleeg ütleb, et ööbik karjub- need on maainimese rõõmud. Meil seda linnulaulu nii kuulda pole, õnneks või kahjuks-ei oska öelda. Kraadid olid paar päeva päris kuumad, täna oli pisut külmem. Sääsed on üle-eestiline probleem, igal õhtul tuleb enne magamaminekut üks duell korraldada, et öösel seda tüütut pirinat pole.
Eile oli Eurovisiooni eelvoor. Ott sai edasi, mina hääletamist enam ära oodata ei jõudnud. Aga hommikul sain teada ja mul on heameel, sest selles laulus on mingi eriline lummus. Tihti öeldakse, et sportlane andis endast kõik, aga Oti kohta võib ka öelda, et ta tegi, mis suutis. Ja see, et pärast tema esinemist Tanel Padarit näidati, oli ka positiivne. Tema matšolik olek pärast natuke magusat Otti pani nagu i-le punkti.
Loodan, et lähimal ajal on aega ka rohkem lugeda ja kotitäie lõnga lasin ka Mihklil endale Tallinnast tuua, üks vestimõte on juba idanemas. Mergo tuleb Iirimaalt tagasi.

No comments:

Post a Comment